Jessie budtz

Din professionelle fotograf i Herning

Mit navn er Jessie, og jeg har til huse i Herning midtby, hvorfra jeg hver eneste dag tager professionelle billeder af spændende mennesker. Jeg er uddannet fotograf, og jeg har over 20 års erfaring med fotografi i forskellige udstrækninger, herunder både som ansat fotograf i virksomheder samt som selvstændig.

Jeg hjælper både virksomheder og enkeltpersoner i og omkring Herning med at få taget diverse slags professionelle billeder præcis efter deres ønsker og behov – og jeg hjælper også gerne dig. I mit arbejde benytter jeg altid min nysgerrighed og oprigtige interesse for andre mennesker til at sikre, at jeg repræsenterer de personer, jeg arbejder med, på en måde der gør dem komfortable og tilfredse. Det er afgørende for mig, at folk føler sig tilpas, når de får taget billeder af mig, for det skinner altid igennem i det færdige resultat. Derfor bruger jeg også helt naturligt min tidligere 2-årige coach- og terapeutuddannelse i mit virke som fotograf til at sikre en behagelig og afslappet oplevelse.

Kontakt mig
Fotografiopgaver

Hvilke typer fotografiopgaver kan jeg hjælpe med?

Som fotograf i Herning har jeg hjulet et væld af forskellige mennesker og virksomheder med både små og store fotograferingsprojekter. Mine opgaver finder ikke altid sted i Herning, og jeg kommer gerne på besøg og er jeres fotograf i Ikast, Silkeborg, Holstebro, Viborg eller et helt andet sted i landet.

Jeg kan klare stort set alle slags fotograferingsopgaver. Herunder finder du en liste af de opgaver, som jeg oftest varetager:

Fotograf til portrætter

Portrætbilleder

Portrætbilleder kommer i vidt forskellige formater og stilarter, som helt og holdent dikteres af den, der skal fotograferes. Et portrætbillede skal fortælle den historie og indgyde de følelser, som den, der agerer motiv, ønsker. Jeg kommer naturligvis med forslag til, hvordan jeg synes, at vi sammen skaber det bedst mulige resultat, men ultimativt er det din beslutning, hvilket portræt du ønsker at få taget.

Formålet spiller i denne kontekst selvfølgelig også en afgørende rolle. Skal du f.eks. bruge et nyt profilbillede til LinkedIn eller jobansøgninger, skal formatet naturligvis være professionelt og planlagt. Skal du derimod bruge et portrætbillede til Facebook, væggen derhjemme eller en billedserie til Instagram kan opsætningen være mere spontan og afslappet.

Det kan også være f.eks. portrætbilleder af jeres børn som gave til bedsteforældre eller for om nogle år at kunne mindes tiden, hvor børnene var i en bestemt alder. Du har alle muligheder for at få taget flotte portrætbilleder, og jeg glæder mig til at høre mere om, hvad du har i tankerne.

forevigelse af familien

Gruppe- & Familiebilleder

Du kan også vælge gruppe- eller familiebilleder. Hvis du vil forevige en bestemt tid i din familie, er det oplagt at få taget professionelle billeder, som I kan kigge tilbage på og mindes i mange år bagefter. Det kan f.eks. være imens dine børn er små, med dine forældre og bedsteforældre eller noget helt tredje.

Det samme kan du gøre med din partner. Der behøver naturligvis ikke at være nogen speciel anledning, det kan blot være fordi, I ønsker det. Men det kan også gøres i forbindelse med vigtige livsbegivenheder såsom forlovelse, bryllup, graviditet eller lignende, som vil være vigtige for jer at mindes i fremtiden.

Ligeledes kan du få taget et gruppebillede sammen med din vennegruppe. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en polterabend, et bryllup eller et hvilket som helst arrangement, som I kunne tænke jer at huske tilbage på og forevige. Opsætningen og rammerne kan vi i fællesskab få fastlagt inden dagen, så det bliver præcis, som I ønsker.

Professionel fotografi

Erhvervsfotos

Som erfaren erhvervsfotograf i Herning har jeg taget billeder for virksomheder med vidt forskellige brand-profiler, behov og ønsker. Det varierer ofte meget, hvilke billedtyper og resultater virksomheder ønsker afhængigt af deres branche, størrelse, produkter osv. Men uanset hvilke ønsker du har til jeres næste virksomhedsfotos, kan vi med sikkerhed finde en retning, der matcher jeres brand.

Den mest almindelige forespørgsel fra virksomheder er portrætbilleder af medarbejdere. Dette har jeg stor erfaring med, og jeg kommer gerne ud og sætter op hos jer en dag, så alle jeres medarbejdere kan få taget nye billeder på én gang i et behageligt miljø med minimal forstyrrelse af deres arbejdsgang.

Derudover kan jeg også tage brandbilleder af jeres faciliteter. Disse vil eksempelvis være overordnede stemningsbilleder fra jeres kontor og arbejdsdagen, hvor man ser jeres medarbejdere, der er engageret i diverse arbejdsrelaterede aktiviteter samt billeder af velplacerede ting, hvor jeres brand tydeligt fremgår. Sådanne billeder kan bruges i diverse former for markedsføring, på jeres hjemmeside, i salgsmateriale og meget andet – og når de er skudt af en kyndig erhvervsfotograf, bliver resultatet bare det mere professionelt, end det ellers ville.

En anden mulighed er også at få taget billeder af sine produkter. Grundene hertil kan være mange. Det kan blandt andet være i forbindelse med lanceringen af en ny virksomhed eller webshop, eller hvis man er ved at skulle offentliggøre et nyt produkt på markedet. Her er indbydende billedmateriale afgørende for, hvilket førstehåndsindtryk man skaber hos potentielle kunder og andre interesserede. Det er derfor en værdifuld investering at vælge en professionel fotograf til at få taget erhvervsfotografier.

Hvordan får du taget professionelle billeder af en fotograf i Herning?

Opsætningen i forbindelse med dit fotoshoot planlægger vi sammen på forhånd. Du kan enten vælge selv at lægge faciliteter til billederne, så medbringer jeg lys og kameraudstyr til din valgte destination. Du kan også vælge at billederne skal tages i mit studie, så er det hele allerede på plads i forvejen. Et andet valg du har er at få taget billederne på en helt tredje lokation. Det kan f.eks. være et naturskønt og scenisk område, et bestemt sted som du har kært, eller en helt tredje lokation, der måske har en bestemt æstetik, som du sætter pris på.

Dette er et af de områder, hvor jeg især nyder at rådgive og vejlede jer. Det er vigtigt for mig, at du får en god oplevelse og et færdigt produkt, der ræsonnerer med din personlighed og ønsker. Derfor kommer jeg meget gerne med kreative forslag til lokationer, i planlægningsfasen. Under selve shootet vejleder jeg dig også med kyndig hånd om poseringer, vinkler, lys og meget mere, så vi sammen får de helt rigtige skud.

Hvis ikke det, du havde i tankerne, findes på listen, skal du endelig række ud til mig, så skal vi nok finde en god løsning på dit ønskede projekt.

Our Clients

Take a step into our enchanting memories

“We are beyond grateful for our incredible wedding photography. They captured the essence of our special day with unparalleled skill and professionalism. The photos are simply breathtaking, preserving our cherished memories forever. Highly recommended!”

Jenny & Petter

“We are beyond grateful for our incredible wedding photography. They captured the essence of our special day with unparalleled skill and professionalism."

Jenny & Petter

“We are beyond grateful for our incredible wedding photography. They captured the essence of our special day with unparalleled skill and professionalism. The photos are simply breathtaking, preserving our cherished memories forever."

Jenny & Petter

“We are beyond grateful for our incredible wedding photography. They captured the essence of our special day with unparalleled skill and professionalism. The photos are simply breathtaking, preserving our cherished memories forever. Highly recommended!”

Jenny & Petter

“We are beyond grateful for our incredible wedding photography. They captured the essence of our special day with unparalleled skill and professionalism."

Jenny & Petter

“We are beyond grateful for our incredible wedding photography. They captured the essence of our special day with unparalleled skill and professionalism."

Jenny & Petter

Our team

Take a step into our
enchanting memories

Clover Lilac

Creative Director

Margot Moore

Creative Director

Carter Smith

editor

Damon Brown

Videographer

Dane O'Kelly

Photographer

Kirk Jones

Photographer

Få en uforpligtende snak

Giv et kald eller send en besked for at høre mere om dine muligheder, helt uforpligtende.

Bredgade 50 1. sal 7400 Herning

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.